Activiteit

Sint Maarten Parade - Noordoost wijkbijeenkomst

maandag 30 mei 2022 , 19:30 - 22:00 uur
Illustration

Beste wijkpartners!

Graag stellen wij ons even voor: wij zijn Eva en Rachella (misschien kennen jullie ons vanuit de wijk of vanuit ons collectief The Social Collective). Wij zijn de wijkproducenten de Sint Maarten Parade voor Noordoost, Noordwest en Overvecht. De spectaculaire parade vindt plaats op vrijdagavond 11 november en wordt de grote afsluiting van de 900ste verjaardag van Utrecht als stad. Onder het motto ‘Samen maken we de stad, toen, nu en altijd’ geven alle tien wijken van Utrecht ieder één van de 10 hoofdstukken vorm in de Parade. Elk hoofdstuk bestaat uit mooie sculpturen, licht, beeld, muziek en performance. De vuren van Sint Maarten zullen de week voor aan de parade een moment zijn waarop onze drie wijken samenkomen. We kijken er enorm naar uit om hier (hopelijk met jullie) naartoe te werken!

Jullie zijn van harte uitgenodigd om bij te dragen en mee te doen. Dit kan op verschillende manieren: meedoen als act tijdens de parade en het vuur, door het maken van een sculptuur of het maken van lampionnen. Hoe dit allemaal precies in zijn werk gaat, en hoe de parade uit komt te zien, bespreken we tijdens de wijkbijeenkomst Noordoost 30 mei 20.00 - 22.00 @ ZIMIHC theater Wittevrouwen > Inloop vanaf 19.30


Op deze wijkbijeenkomst komen alle organisaties en individuen bij elkaar die deel willen nemen aan de Sint Maarten Parade. Deze organisaties en individuen vormen samen de wijkcoalitie. Tijdens deze eerste wijkbijeenkomst maken leden van de wijkcoalitie met elkaar kennis, verkennen samen het historische thema dat bij deze wijk hoort en stemmen concreet af wie welke rol zal hebben in de feestelijke voorbereiding naar en tijdens de Sint Maarten Parade. 

Heel graag horen we of we jullie mogen ontvangen tijdens de wijkbijeenkomst, mail ons op eva@sharingartssociety.com en rachella@sharingartssociety.com. 


Graag tot dan!


Namens Sharing Arts Society,


Rachella Bridgewater & Eva Leen

 

Wijkproducenten 2022 Overvecht, Noordoost en Noordwest
eva@sharingartssociety.com
+31 6 810 202 58
 

Sharing Arts Society | Sint Maarten Parade 
www.sharingartssociety.nl | www.sintmaartenparade.nl
 
VUUR VAN SINT MAARTEN – vr 4, za 5 en zo 6 november 2022 
DE PARADE ZONDER MUREN - vrijdag 11 november 2022

Locatie
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: