Activiteit

Wandeldialoog over 'zorgen voor jezelf'

zaterdag 30 april 2022 , 10:00 - 12:00 uur
Illustration

Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in de wandeldialogen van de serie ‘Wandel je wijzer’. Je deelt ervaringen, inspireert elkaar, bespreekt je dromen en komt in actie om die een stapje dichterbij te brengen. En dit alles onder begeleiding van een getrainde dialoogbegeleider.

Vandaag gaan we met elkaar in gesprek over 'zorgen voor jezelf'. Waar denk jij aan bij zorgen voor jezelf? Aan gezond leven met voldoende beweging en gezond eten en drinken? Of aan opkomen voor jezelf en je grenzen bewaken? Of denk je aan rituelen en activiteiten die jou ontspanning geven? Waaraan merk je of je wel of niet goed voor jezelf zorgt? En wat als je in een ideale wereld zou leven: hoe goed zou je dan voor jezelf kunnen zorgen? Welke stappen kun je zetten om dichter bij dat ideaalbeeld te komen?

We wandelen deze keer in het Noorderpark. We verzamelen bij de parkeerplaats/fietsenstalling aan de overkant van de weg van zwembad Blauwkapel; waar nu Chi-Chi Golf aangelegd wordt. We starten om 10.00 uur en zijn rond 12.00 uur weer terug en wandelen ongeveer 5 kilometer.

Je kunt je hier aanmelden.

 

Locatie
Parkeerplaats Blauwkapel, aan de overkant van de weg van Zwembad Blauwkapel
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Omschrijving doelgroep 
Iedereen die van wandelen houdt, graag andere mensen ontmoet en met hen in gesprek wil gaan
Illustration
 
Deel dit: