Activiteit

Sport waar, wanneer en met wie jij wilt!

woensdag 1 december 2021 , 0:00 - 23:50 uur
Illustration

EEN SPORTPARTNER VINDEN DIE AAN JOUW WENSEN VOLDOET.

Sports United biedt zowel een online platform als sportieve gemeenschap aan. Met Sports United vind je jouw ideale sportpartner en deel je jouw sportprestaties met andere sporters binnen de community!

HOE VIND IK EEN SPORTPARTNER?​
Maak een profiel aan met jouw persoonlijke informatie en de sport die je beoefent. Meld je aan bij een van de groepen, onderverdeeld per sport en locatie. Stuur een bericht in de groep en maak een sportafspraak met een sport partner bij jou in de buurt. Met Sports United leer je nieuwe mensen kennen en sport je waar, wanneer en met wie jij wilt!

VIND DIRECT JOUW SPORTPARTNER MET EEN GRATIS LIDMAATSCHAP

Sports United biedt jou de mogelijkheid om flexibel te sporten; waar en wanneer het jou uitkomt, met een sportpartner die bij jou past.

Door middel van een platform aan te bieden dat mensen verbindt door sport, probeert Sports United een positieve bijdrage leveren aan de fysieke en mentale gezondheid van de samenleving.

Met een gratis lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot de community. Hier vind je fanatieke en recreatieve sporters die opzoek zijn naar een sport partner en deel je jouw sportprestaties. Claim daarom nu jouw gratis lidmaatschap en word lid van het snelstgroeidende sportplatform van Nederland!

Locatie
Noord-Holland
Zuid-Holland
Utrecht
Noord-Brabant
Gelderland
Kosten
Gratis voor leden
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar

Deel dit:
1 reactie

SPORTS UNITED

zo 28 november 2021 15:27
Iedereen die van sport en beweging houdt is welkom bij Sports United! De snelstgroeiende sportcommunity van Nederland: padel, tennis, golf, squash, wandelen, fietsen, fitness en zwemmen!