Activiteit

Ontmoet & Wandeldialoog: Vieren

zaterdag 27 februari 2021 , 10:30 - 12:00 uur

We kunnen nog altijd wandelen in de wijk! Tijd om eropuit te trekken, nieuwe wijkgenoten te leren kennen en Noordoost te ontdekken! In deze lichtvoetige dialoogserie Ontmoet & Wandel ontmoet je verschillende mensen uit de wijk, ontdek je nieuwe plekken en wandelen we met elkaar een nieuwe lente tegemoet! Meld je aan via de rode knop en geef aan wat je wensen zijn. Nodig ook anderen die iets te vieren hebben om aan te sluiten! Een initiatief van SJoerd Valk ut Wittevrouwen onder het motto Beter een goeie buur dan een verre vriend.

Ontmoet en wandel: Vieren
De tweede wijkwandeling vindt plaats op zaterdag 27 februari en heeft als thema Vieren. Wat verdient een feestje? Hoe vier je een verjaardag, de liefde, een nieuw huis, nieuw leven, dat je bent geslaagd, het leven…. in coronatijd? De kennismaking en voorbereiding via Zoom vindt plaats op 17 februari. 

Hoe werkt het?
In een eerste ontspannen online ontmoeting maken we kennis met elkaar, met Ontmoet & Wandel en het thema van de eerste wandeling. De ontmoeting vindt online plaats via Zoom op de derde woensdag van de maand van 16-17 uur. Bedenk alvast een vraag die je graag zou krijgen als eerste kennismaking. En wat zou je graag willen weten van de ander?
Je spreekt af om in levende lijve met een wijkgenoot een wandeling in de wijk te maken. Deze wandeling vindt plaats op de zaterdag daarop om 10:30 uur. Je ontvangt van te voren een suggestie voor een afspreekpunt, route en een leidraad met vragen rond het thema van deze Ontmoet & Wandel. De leidraad is gebaseerd op de principes van de waarderende dialoog.
In de volgende ontspannen online ontmoeting oogsten we wat de Ontmoet & Wandel een iedereen heeft gebracht, maken we kennis met nieuwe deelnemers en introduceren we het thema van de volgende Ontmoet & Wandel. Heb je speciale wensen? Suggesties voor plekken of routes? Mail naar info@wijkwijzernoordoost.nl.

Schrijf je in en doe mee!

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: