Activiteit

Ontmoeting over 'Cultuur in de wijk'

woensdag 25 november 2020 , 16:00 - 18:00 uur

Wat is het culturele aanbod in Noordoost in coronatijd? Hoe kunnen juist nu meer mensen bereikt worden en waar zouden we in onze wijk nog meer behoefte aan hebben?

Tijdens deze Wijkwijzer bijeenkomst voor bewoners, culturele organisaties en initiatieven brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Met daarbij centraal de vraag hoe cultuur meer kan toevoegen aan het leven in de wijk. Doe mee met het online gesprek op 25 nov (16.00-18.00). Aanmelden via info@wijkwijzernoordoost.nl
Tijdens de online bijeenkomst zal kennis en goede ideeën worden gedeeld en gaan we in op de praktische uitwerking: hoe kunnen meer mensen worden bereikt, wat is ervoor nodig om een divers cultuuraanbod in stand te houden, wie kunnen daarin een rol spelen?

Ben je sinds kort geïnteresseerd in het onderwerp? Of ben je er al jaren mee bezig? Doe mee zodat we kennis en ideeën kunnen delen.

Heb je zelf een onderwerp of project dat je graag zou willen bespreken tijdens de bijeenkomst? Laat het ons van te voren weten via info@wijkwijzernoordoost.nl

 

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 

Aantal aangemelde deelnemers: 3

Deze mensen komen:
- ZIMIHC theater Wittevrouwen
- Liesbeth Simpelaar
- Marian Beijer

Meld je aan
Deel dit: