Activiteit

In gesprek: De kracht van de buurt

vrijdag 29 mei 2020 , 10:00 - 12:00 uur

Iedere vrijdagochtend tussen 10 en 12 uur gaan we in gesprek over wat ons bezighoudt in coronatijd. Speciaal voor oud, jong en iedereen die de buurtgesprekken rond het Griftpark mist.

Op 29 mei is het thema de kracht van de buurt. Wil je jouw ervaringen en verlangens delen en die van anderen horen? Meld je aan via de site.

We maken voor deze gesprekken gebruik van Zoom. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Kom een half uurtje eerder of neem contact op!

De kracht van de buurt
We zijn in achterliggende periode meer aangewezen op alles wat dicht bij huis is. Hoe heb jij jouw buurt ervaren vanuit dit nieuwe perspectief? Heb je meer contact met de buren en wat betekent dat voor je? Doe je iets voor een ander of doet een ander iets voor jou? Wat vind je daarvan? Hoe ga je zelf om met de maatregelen en hoe doen anderen dat? Kijk je nog steeds op dezelfde manier naar je buurt of is er iets veranderd? Heb je dingen ervaren waar je anders niet zo bij stilstond? Wat is de kracht van jouw buurt? Wat heb je geleerd van afgelopen tijd, wat wil je behouden en wat kan beter?

Programma
9:30 Hulp bij inloggen en Zoomgebruik op aanvraag (graag aangeven op het registratieformulier)
10:00 Welkom en inspiratie op het thema
10:15 In gesprek in groepen van 4-6 personen
11:45 Opbrengsten delen
12:00 Afronding

Locatie
Zoom
Kosten
Gratis
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Illustration
 
Deel dit: