Update

Team Buurtbel zoekt jouw hulp

Geplaatst op 31 juli 2023, 00:00 uur
Illustration

Woon jij in of nabij Wittevrouwen? Heb je wat tijd over om je in te zetten voor je eigen wijk? Wil je graag bijdragen om jouw buurt beter en gezelliger te maken? Het team Buurtbel maakt graag kennis met je!

Buurtbel is het burennetwerk in de wijk Wittevrouwen. We organiseren activiteiten met, voor en door de buurt. Samen maken we de buurt schoner en groener bijvoorbeeld. We zetten buurtbewoners in het zonnetje door hun verhalen te vertellen. Ook organiseren we twee keer in de maand het Bakkie Buurtbel. Gewoon koffie drinken met de buren, je verhaal delen en gezellig samen zijn. Meer weten? Alle activiteiten vind je op de website van De Buurtbel Wittevrouwen.

Wat kun jij doen voor je buurt?

  • Wil je af en toe een handje helpen? We kunnen jouw hulp goed gebruiken, bijvoorbeeld als gastvrouw bij de inloop, foto’s maken, flyers rondbrengen of andere klussen. Vele handen maken licht werk.
  • Wil je meehelpen met de communicatie over de activiteiten? Kom bij het gezellige communicatieteam! We maken onder meer een nieuwsbrief, schrijven verhalen en delen die op de website en social media.
  • Wil je actief worden in Team Buurtbel, een evenement organiseren of burennetwerk faciliteren? Heb je wekelijks tijd beschikbaar? We maken graag kennis met je.

Geef jouw interesse aan in vrijwilligerswerk voor de Buurtbel. We nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Stuur een e-mail naar: buurtbel@wijkwijzernoordoost.nl of bel: (06) 21 96 92 38. Wil je actuele vacatures bekijken? Kijk op de site van de vrijwilligerscentrale

Alle hulp is welkom!

Team Buurtbel

De Buurtbel is opgericht in het najaar van 2022. We zijn nog volop in ontwikkeling als burennetwerk. Inmiddels zijn meerdere groepen actief die activiteiten organiseren voor de wijk. Team Buurtbel bestaat uit actieve bewoners die de basis leggen voor deze activiteiten. Ons doel is om de wijk leuker, mooier en beter te maken en ervoor te zorgen dat we elkaar beter leren kennen in een gezellige, informele sfeer. We zetten ons in voor een wijk waar iedereen mee kan doen en waar we zorg voor elkaar hebben.

Deel dit: