Bericht

Gratis cursus minder piekeren het kan!

Geplaatst op 2 februari 2023, 16:28 uur
Illustration

Piekeren doen we allemaal weleens, maar wat als de gedachten maar blijven komen? Dat kan heel vermoeiend zijn. Wil jij meer in controle zijn over je gedachten? Meld je dan aan voor de cursus Minder Piekeren van U-Centraal.

In actie komen

Piekeren lijkt op nadenken, maar is het niet. Piekeren is malen, herkauwen. Je hoopt dat je door je gepieker oplossingen vindt, of nieuwe inzichten. Dat gebeurt niet. Tijdens de cursus reiken wij je een methode aan die helpt het piekeren te verminderen. Ook zijn korte ontspanningsoefeningen onderdeel van de cursus. 

Een cursus van U Centraal 

 ‘Minder Piekeren’ is een cursus van U Centraal. U Centraal is een Utrechtse welzijnsorganisatie. Inwoners van onze stad kunnen hier terecht voor hulp en informatie op het gebied van wonen, (mantel)zorg, geld, persoonlijke ontwikkeling of sociaal contact. 

Informatie & aanmelden 

De cursus ‘Minder piekeren’ bestaat uit 3 bijeenkomsten. We starten dinsdagmiddag 9 mei van 13.30 - 16.00 uur. Locatie: Drift 11 in Utrecht. Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden. Overige data zijn 23 mei en 6 juni 2023

Meer informatie en aanmelden: www.u-centraal.nl/piekeren

Nog vragen? 

Bel of mail Sylvia Woldijk, 06 2237 6707| groepen@u-centraal.nl 

Deel dit: