Verhaal

Buurt-camp: fitness met je buurvrouw

Geplaatst op 29 augustus 2022, 12:46 uur
Illustration

Buurt-Camp is een initiatief waarbij je samen met vrouwen uit je buurt lekker buiten aan het bewegen slaat.

Op de website staat: 

‘Vrouwen zijn de verbindende factor in het leggen en onderhouden van sociaal contact met anderen. Met familie, collega’s en vrienden, op de school van de kinderen en zo ook met buurtgenoten.

Bij Buurt-Camp stimuleren we de verbinding tussen buurtgenoten onderling. En in het bijzonder de buurvrouwen! Samen sporten verbindt en is laagdrempelig!

Buurt-Camp trainingen zijn effectief en bovendien gezellig! Ondersteund met muziek en met tijd voor social talk. Iedere training bevat een duo-component waarbij je 1-op-1 met je buurvrouw een oefening uitvoert. Of gaan jullie de (sportieve) strijd aan met elkaar?

De fullbody-trainingen zijn aanpasbaar aan ieders niveau. Ook bij blessures zijn er altijd aanpassingen mogelijk. Zo kan iedereen meedoen. Ook leggen we binnen onze thema’s nadruk op specifieke onderdelen zodat je ook echt wat opbouwt!’

Er zijn inmiddels 13 verschillende locaties. Voor Noord Oost is dat in Voordorp, op woensdag van 20.15 tot 21.00 op het plein van OBS Voordorp, Ché Guévarastraat 15. Je kunt 1 x per week trainen voor zo’n 30 Euro of onbeperkt voor 50 Euro. Yogalessen zijn daarbij inbegrepen evenals toegang tot de online homeworkouts.

Deel dit: