Bericht

Wethouder komt langs bij Creatief Café

Geplaatst op 27 oktober 2021, 21:05 uur
Illustration

De opening van het Creatief Café is ook de wethouder Maarten van Ooijen niet ontgaan. Op woensdag 27 oktober kwam hij een kijkje nemen bij het initiatief voor 55plussers van ZIMIHC theater. Hij kon gelijk aanschuiven bij een workshop van de Buurtband, waar samen muziek maken centraal staat. 

Iedereen krijgt een instrument omdat iedereen muziek kan maken, dus toekijken is er niet bij. En zo werd er binnen mum van tijd een lied gerepeteerd en uitgevoerd. De wethouder sprak na afloop mooie woorden over de aanwezige groep en benadrukte het belang van een plek waar je samen muziek kunt maken en creatief kunt zijn.

Na een korte pauze was het tijd voor improvisatie theater of voor een bakkie koffie in de foyer. Het was weer een geslaagde ochtend. Volgende is er weer een Creatief Café, om 10.00 uur staat de koffie klaar. Iedereen is welkom.

Programma woensdag 3 november (van 10.uur tot 12.30uur):

Workshop blauwdrukken met
Jacolien de Jong.
Maak muziek met de Buurtband.

Meer over het Creatief Café:

Creatief Café is elke woensdagochtend bij ZIMIHC theater Wittevrouwen (Bouwstraat 55). Maak samen muziek, kruip in de huid van een ander met improv theater of werk aan je schildervaardigheden tijdens één van de ZIMIHC Creatief Café workshops. Of kom naar een voorstelling of expositie kijken. Heb je vooral zin in een kop koffie en een gezellig babbeltje met je buurtgenoten, dan ben je ook van harte welkom!

Deel dit: