Bericht

Nieuw in Noordoost: Bootcamp Utrecht

Geplaatst op 17 maart 2021, 10:29 uur

Anouk en Remco zijn sinds kort gestart met het geven van buitensportlessen in onder andere het Griftpark. De bootcamps zijn kleinschalig of met collega's en geschikt voor alle soorten sportievelingen. Maak kennis met Bootcamp Utrecht:

Hallo bewoners van Utrecht Noordoost,

Wij zijn Anouk en Remco en bieden met onze organisatie, Bootcamp Utrecht, elke dag lessen aan in het Griftpark en het Julianapark. Het bootcamp is voor ieder niveau, beginnend of gevorderd. Dus twijfel niet en kom een keer mee doen. Al onze trainers hebben veel ervaring en staan te trappelen om jou te mogen ontvangen in het park. Een proefles is altijd gratis. Ook hebben wij nog een actie t/m 20 maart: 5 lessen voor maar 30 euro!

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten lessen. Zowel bootcamp met materialen als bootcamp waarbij je gebruik maakt van het eigen lichaamsgewicht en verschillende objecten in het park. Je traint bij ons in groepjes van 4, met meerdere groepjes naast elkaar. Dit om te zorgen dat mensen veilig buiten kunnen sporten in deze tijd. Wat wij belangrijk vinden is dat onze trainers en deelnemers met respect omgaan met het park en met de omwonenden. 

Businessbootcamp
Naast het bootcamp in het park bieden wij ook personal training en businessbootcamp aan. We zien dat bewegen juist nu, met het vele thuiswerken, steeds belangrijker wordt. We bieden voor verschillende bedrijven wekelijk businessbootcamp aan. Lekker buiten sporten met je hele afdeling. Aangezien veel collega's elkaar lange tijd niet hebben gezien en graag iets leuks doen met zijn allen. Ideaal om te doen met je bedrijf en het sociale aspect van werk en sport samen te brengen.

Meer informatie vind je op wwww.bootcamputrecht.nl of volg ons op Instagram @bootcamputrecht.nl

Illustration
Beeld: Peter Straatman
Deel dit: