Bericht

Veel blije gezichten bij 'Ontmoet & wandel' rond het Griftpark

Geplaatst op 24 januari 2021, 22:28 uur

Er waren veel positieve reacties en vooral blije gezichten tijdens de eerste kennismaking in de serie Ontmoet en Wandel met als thema oud en nieuw. Zaterdag gaan we nu live met een wijkgenoot 1 op 1 wandelend in gesprek. In deze nieuwe serie ontdekken oude en nieuwe wijkgenoten elkaar en de wijk al wandelend een van de routes die Sjoerd voor ons heeft gevonden. 

Doe jij de volgende keer ook mee?

We zien elkaar weer op woensdag 17 februari, 17 uur om na te praten, ontdekkingen te delen en de volgende wandeling voor te bereiden. Het thema voor februari is Vieren. Wat verdient een feestje? Hoe vier je een verjaardag, de liefde, een nieuw huis, nieuw leven, dat je bent geslaagd, het leven…. in coronatijd? Sluit je aan en ontdek nieuwe wijkgenoten.

Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Wilma de Buck

zo 7 februari 2021 20:07
Super Sjoerd Valk, een goeie buur is inderdaad beter dan een verre vriend! Mooie wandelingen heb je ook uitgezocht, niet alleen een nieuwe buur ontdekt maar ook een nieuwe doorsteek tussen buurten ontdekt. Heel benieuwd naar de volgende buur en route! https://wijkwijzernoordoost.nl/message/55180/juis... lees meer