Bericht

Samen aan tafel tijdens de feestdagen door Stichting Eet Mee

Geplaatst op 13 december 2020, 17:23 uur

Eet Mee is een stichting die zich het hele jaar bezighoudt met het samenbrengen en verbinden van mensen door middel van etentjes thuis. Aangezien we sinds begin dit jaar in de greep worden gehouden door Corona, was het ook voor de stichting even zoeken naar een nieuwe vorm, maar al gauw kwamen ze op het idee om mensen met elkaar in contact te brengen via video-etentjes. 

De etentjes dragen bij aan het ontstaan van nieuwe vriendschappen, meer plezier en gezelligheid. Iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken deze feestdagen, die toch wel anders zullen zijn dan we normaal gewend zijn. Met de Kerstdagen biedt Eet Mee zowel video-etentjes als etentjes thuis, dat laatste vanwege de grote behoefte hiernaar van deelnemers. 


Om hier aan mee te kunnen doen, moet je je eerst aanmelden voor een Kerstmatch.
Via de speciale match-applicatie van Eet Mee worden mensen aan elkaar gekoppeld voor een gezellig etentje. Bij het matchen wordt, waar mogelijk, rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Uiteraard worden de coronamaatregelen van de overheid in acht genomen tijdens de etentjes.  


De video-etentjes zijn verrassend gezellig en bieden uitkomst voor iedereen die dit jaar graag thuis wil blijven maar toch de warmte willen opzoeken tijdens de feestdagen.
“Het was erg gezellig. Na tien minuten had ik al niet meer door dat er een scherm tussen mij en andere gasten zat”, aldus een deelneemster. 


Aanmelden voor een Kerstmatch kan van 3 tot en met 17 december.
Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht op de website www.eetmee.nl of bellen naar 030-2213498.

Illustration
 
Deel dit: