Bericht

Update en oproep De Buurtcamping Griftpark 2020

Geplaatst op 27 maart 2020, 12:38 uur

Beste buren,

Uiteraard weten we (nog) niet zeker op de camping in 2020 wel door kan gaan. We houden nauw contact met de gemeente hierover en volgen richtlijnen. Wij geloven dat na deze periode iedereen juist weer behoefte heeft aan samenzijn en naar buiten gaan. En dat er een hoop mensen niet op vakantie (kunnen) gaan. Juist daarom willen we ons nu in blijven zetten om na de Coronacrisis samen te kunnen kamperen op De Buurtcamping in het Griftpark. Dit moeten we echter wel samen doen! Vandaar deze oproep, er is een projectleider nodig.

De Buurtcamping Griftpark zoekt een campingbeheerder (projectleider)! 

Zie de vacature op de Wijkwijzer

Als campingbeheerder ben je projectleider en coördineer je de realisatie van de camping. Dit doe je samen met een productieleider en een team vrijwilligers. Je houdt je vooral bezig met de betrokkenheid in de buurt. Je hoofdtaken zijn:

  • Zorgen dat er genoeg vrijwilligers en kampeerders zijn
  • Aan de slag met sponsoring in de buurt (en/of fondsenwerving)
  • Communicatie: social media en promotie
  • Planning en administratie

Je stelt o.a. een team samen met vrijwilligers en krijgt waar nodig ondersteuning vanuit het regionale team. Je komt terecht in een organisatie waar je jezelf kan laten zien en er veel ruimte is om door te groeien en te leren, als (beginnend) sociaal ondernemer, afgestudeerde of professional.


De Buurtcamping draait om het laagdrempelig creëren van ontmoeting tussen buurtbewoners, waardoor kloven verkleind worden en mensen meer in contact staan met hun omgeving en elkaar. Voor en tijdens de camping ontstaan nieuwe vriendschappen en samenwerkingen. Je leert elkaar doorgaans beter kennen tijdens een kampeervakantie, dan wanneer je bij elkaar om de hoek woont!

 

Illustration
 
Deel dit: