Organisatie

Taal Doet Meer

Non-profit

Taal Doet Meer wil eraan bijdragen dat Utrechters elkaar begrijpen en verstaan. Met zo’n 1000 vrijwilligers per jaar en een netwerk van partners zorgt Taal Doet Meer ervoor dat Utrechters van elkaar leren en dat taal geen belemmering vormt om mee te doen in de samenleving. Het leren van de Nederlandse taal is daarbij een rode draad in ons werk. Taal is nodig om een baan te vinden, met de leerkracht van je kinderen te praten, naar de huisarts te gaan, met een computer te werken of je huiswerk te maken. Wij maken onderlinge ontmoetingen tussen Utrechters mogelijk. Taal verbindt Utrechters en wij verbinden Utrechters met taal! 


Om ons werk goed te kunnen blijven doen zijn we op zoek naar taalcoaches. Als taalcoach kun je allereerst een bijzondere en leerzame ervaring verwachten. Je leert andere culturen kennen, maar je leert ook lesgeven. Je krijgt een introductiecursus en wordt persoonlijk begeleid door een wijkcoördinator. 


Dus ben je initiatiefrijk en goed in het begeleiden en informeren van mensen? en kun je wel een uitdaging aan? Neem dan contact op met Chaima Masouti, Projectmedewerker bij Taal Doet Meer. Kijk voor meer informatie op https://www.taaldoetmeer.nl/vacatures/  

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van Taal Doet Meer