Te huur gevraagd, Gratis gevraagd

Ik zoek een locatie!

Vastgoed > Werkplek/Praktijkruimte
Illustration
Beschrijving

Lieve buren,

sinds iets meer dan een jaar heb ik mijn eigen bedrijfje: Ella Gaia. Hierbij doe ik verschillende dingen: mensen coachen (individueel en in groepen), kunst maken, samenwerken met organisaties enzovoort. Ik doe dit allemaal met 1 doel: om het leven duurzamer te maken. In deze samenleving willen we snel, veel en vooral resultaat. Maar dit strookt niet met de natuur; het leven is cyclisch. En als we hier niet op inspelen, raken we vroeg of laat allemaal burned out en gaat de natuur kapot. Tijd voor verandering dus! Maar daarvoor heb ik jullie hulp nodig!

Ik ben namelijk op zoek naar een locatie in de wijk noordoost/binnenstad: een eigen plekje waar ik nog meer dingen kan organiseren. Mijn maximale budget is 150 euro (exclusief btw) en misschien hebben jullie wel tips. :) 

Er staan namelijk nog heel veel leuke dingen op de planning: ceremonies, blogs en andere samenwerkingen. Zelf krijg ik vooral energie van verbinding met anderen, dus ik zou het ook heel leuk vinden om van jou te horen: wat je doet, wat je vind van de dingen die ik plaats en wie weet inspireren we elkaar! 💖

Kijk ook eens op www.ellagaia.nl

Geplaatst op 24 mei 2023, 13:00 uur
Deel dit:
1 reactie

Ella van der Naalt

wo 25 januari 2023 16:59
En je mag me ook een privé berichtje sturen via de wijkwijzer :)
Vraag gesteld door
Betrokken organisatie