Activiteit

Creatieve dialoog: Elkaar zien met Ella van der Naalt

woensdag 14 december 2022 , 11:45 - 14:15 uur
Illustration

In de aanloop naar de feestdagen gaan we in gesprek over elkaar zien. Ken jij je buurt? Voel je een connectie met je buren? Wat zie je als je naar een ander kijkt? Wat gebeurt er als je de ander echt ziet en als je zelf gezien wordt? Hoe weet je of je de ander écht ziet? En hoe zie je jezelf eigenlijk? Doe mee en deel je ervaringen voor een flinke dosis gezelligheid, creativiteit en inspiratie! Meld je aan via www.utrechtindialoog.nl.

Creatieve dialoog
Tijdens deze dialoog ga je niet alleen met elkaar in gesprek, je onderzoekt ook op een creatieve manier het thema. Ella van der Naalt verzorgd het creatieve aspect van deze dialoog.

Tijdens de dialoog zullen we ervaringen met elkaar delen over dit thema in het ZIMIHC Theater Wittevrouwen, waar er elke woensdag ook een creatief café plaatsvindt. Ontmoet en ontdek de ander en wissel gedachtes uit met mensen die je normaal niet zo snel zult spreken. Met de dialoog als instrument zullen we deze ochtend weer mooie inzichten krijgen en geïnspireerd raken door een ander.

Programma
11:45 Start en deel 1 creatieve dialoog

12:45 Samen lunchen

13:15 Deel 2 creatieve dialoog

14:00 Inzichten met elkaar delen

14:15 Afsluiting

Meedoen een mee lunchen is gratis. We waarderen een bijdrage/donatie, dit kun je overmaken naar  NL43 INGB 0007 6336 31 t.n.v. Stichting Utrecht in Dialoog.

Wat is een dialoog?
Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaatsvinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Documenten

Deel dit: