Activiteit

Wandel je wijzer: Grenzen

zaterdag 24 september 2022 , 10:00 - 12:00 uur

Welke associatie heb jij met grenzen? Zie je het als een beperking, een uitdaging, iets kwetsbaars, een ontwikkeling, een hindernis? Weet jij waar jouw grenzen liggen en die van anderen? Durf je elkaar te zeggen wanneer iemand te veel van je verlangt of dingen vraagt die je niet wilt? Hoe respecteren we elkaars grenzen? Of ben je bezig met jouw grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan?

Al wandelend gaan we met elkaar over grenzen in gesprek. Wanneer heb je ervaren dat grenzen respecteren of juist verleggen iets moois bracht? En in jouw ideale wereld hoe gaan we dan met onze grenzen om en wat kun jij doen om dat ideaal een stapje dichterbij te brengen. Ontdek het samen en wandel mee! We wandelen deze keer in Amelisweerd. We verzamelen bij StayOkay, Rhijnauwenselaan 14 in Bunnik. We starten om 10 uur en zijn rond 12 uur weer terug en wandelen ongeveer 5 kilometer. Iedereen is welkom en deelname is kosteloos. Meld je wel even aan via onze website: https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/wandel-je-wijzer-grenzen/

Wandel je wijzer
Wandelend met elkaar in gesprek over geluk, gezondheid, veerkracht en zingeving. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven. Dat doen we in ‘Wandel je wijzer’. Tijdens deze wandelingen deel je ervaringen, inspireer je elkaar, bespreek je je dromen en bedenk hoe je die een stapje dichterbij kunt brengen. Een getrainde gespreksbegeleider begeleidt het proces.

Programma
9:45 uur: verzamelen bij verzamelplaats StayOkay
10:00 uur: welkom en introductie op het thema
10:15 uur: wandelen en met elkaar in gesprek
11:45 uur: inzichten met elkaar delen en afronden
12:00 uur: napraten met koffie en thee

Locatie
Amelisweerd, verzamelen bij StayOkay, Rhijnauwenselaan 14 te Bunnik
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: