Activiteit

Muziekquiz voor het goede doel in Buurtcentrum De Leeuw

donderdag 14 april 2022 , 18:30 - 19:45 uur
Illustration

Heb jij zin in een gezellige avond en wil je iets betekenen voor een goed doel? Kom dan 14 april om half 7 naar de muziekquiz in Buurtcentrum De Leeuw!

Wij (Zara en Sophie) zullen samen een muziekquiz organiseren om geld op te halen voor Het Erik Scherder Huis, een project van Het Daan Theeuwes Fonds. Het Daan Theeuwes Fonds zet zich in voor jongeren met opgelopen hersenschade, het is belangrijk om hiervoor geld op te halen zodat zij hun projecten kunnen realiseren. Daarom organiseren wij een muziekquiz op donderdag 14 april van half 7 tot ongeveer kwart voor 8.

Wij zullen er een gezellige avond van maken waarbij we een quiz zullen spelen wie de meeste liedjes en artiesten kan raden en er zullen zelfs prijzen te winnen zijn! Ook zijn er hapjes en drankjes aanwezig. Als u het nou ook leuk lijkt om samen een gezellige avond ervan te maken, stuur dan even een berichtje naar 06-41367552 of mail naar SophiePaquay1@gmail.com om je aan te melden. Wij vragen 2 euro als entreeprijs. Al het geld wat wij deze avond ophalen zal rechtstreeks naar het Daan Theeuwes Fonds gaan. Hopelijk zien we jullie 14 april!

Wat: Muziekquiz

Waar: Samuel van Houtenstraat 1, Utrecht

Hoe laat: inloop vanaf half 7, muziekquiz start om 7 uur

Waarvoor: Geld ophalen voor Het Erik Scherder Huis, een project van het Daan aan Theeuwes Fonds

Contact: tel: 06-41367552, e-mailadres: SophiePaquay1@gmail.com

 

Locatie
Buurtcentrum De Leeuw
Kosten toelichting
Wij vragen 2 euro als entreeprijs wat wij dan rechtstreeks aan het Daan Theeuwes Fonds zullen geven.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Iedereen is welkom op onze muziekquiz! Wij zullen ervoor zorgen dat voor iedereen het een leuke quiz wordt en dat het voor iedereen een gezellige avond wordt!
Documenten
Deel dit: