Activiteit

Fondsen voor het voetlicht: maak kennis met 3 fondsen!

dinsdag 25 januari 2022 , 14:30 - 16:30 uur
Illustration

Maak in deze online bijeenkomst kennis met VSBfonds, Kansfonds en K.F. Hein Fonds en ontdek wat zij voor jouw organisatie of initiatief kunnen betekenen!

Lees hier de voorwaarde voor deelname https://www.vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden

Doelgroep

Degene die zich binnen een Utrechtse organisatie of initiatief bezig houdt -of gaat houden- met fondsenwerving. Er is geen voorkennis vereist.

Inhoud

Als maatschappelijke organisatie of initiatief is het belangrijk om voldoende financiële middelen te hebben om jullie activiteiten en/of projecten uit te kunnen voeren. Soms kun je gebruik maken van een gemeentelijke subsidie, andere keren past wellicht een (incidentele) bijdrage vanuit een fonds of een combinatie van verschillende financieringsvormen beter. Maar welke fondsen zijn er zoal? En welk fonds past het beste bij jullie vraag? Hoe kom je in contact met een fonds? En aan welke richtlijnen zullen zij toetsen of jullie aanvraag in behandeling wordt genomen?

Ontmoet tijdens deze (online) bijeenkomst VSBfonds, K.F. Hein Fonds en Kansfonds!

Projectadviseurs van deze fondsen stellen zich graag aan je voor en praten je bij over nieuwe ontwikkelingen, geven informatie over welk fonds het meest geschikt is voor een aanvraag vanuit jouw organisatie en leggen uit wat de juiste trajectroute is bij het aanschrijven van een fonds. Verder is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Zo kun je ook je voordeel doen met de ervaringen en vragen van collega-organisaties. 

Programma

Opening
Presentatie 1e fonds + behandelen van vragen
Presentatie 2e fonds + behandelen van vragen
Presentatie 3e fonds + behandelen van vragen
Afronding

Sprekers

De projectadviseurs zijn Daniëlle Sauren en Ronald Rommes (K.F. Hein Fonds), Willem van Sermondt (Kansfonds), Brigitte Coté en Guus Pengel (VSBfonds).

 

Locatie
Online via Zoom
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema Fondsen
Deel dit: