Activiteit

ZIMIHC KIDZ – Drie kouwelijke mussen (4+)

zondag 26 september 2021   |   11:00 - 12:00 uur   |   ZIMIHC theater Wittevrouwen

Deze maand presenteert Peter van Dijk de voorstelling Drie kouwelijke mussen, een muzikale poëtische voorstelling gebaseerd op teksten van Annie M.G. Schmidt.

Elke maand tussen september en juni kun je bij ZIMIHC theater Wittevrouwen terecht voor een kindervoorstelling. Geniet van de leukste optredens voor het hele gezin in onze intieme theaterzaal.
Eens heette hij Lammert en had een saaie baan. Nu fietst hij door het leven als een ietwat excentrieke meneer Lambèrt. Meneer Lambèrt doet alleen nog die dingen waar hij zelf ZIN in heeft. Hij vertelt en zingt over de dieren die hij onderweg ontmoet. Deze dieren hebben net als meneer Lambèrt allemaal iets eigenZINnigs. Neem nou de drie kouwelijke mussen, Zwartbessie de kip of het konijn dat zich schaamt voor zijn staart. In hun gedrag lijken deze dieren wel erg veel op ons, mensen.

In Drie Kouwelijke Mussen draait het om die wereld, met een scheve blik naar hoe volwassenen haar uiteindelijk vormgeven. Want waarom zou die konijn zich toch schamen voor zijn staart?

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.

Kosten toelichting
€7.50
Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk