Activiteit

Voortuin Netwerk: Stel je voor!

donderdag 24 juni 2021 , 19:45 - 22:45 uur

Stel je voor: een Voortuin netwerkavond live bij Coffeemania buiten op het terras. Coronaproef volgens de maatregelen die dan gelden. Het gaat echt gebeuren zoals het er nu uitziet: op 24 juni organiseren we de live workshop ‘Stel je voor!’ door Voortuinlid Teatske de Jong. Daarna borrelen en lekker bijpraten terwijl we elkaar weer in de ogen kunnen kijken. Wat hebben we daar veel zin in!

Teatske:
‘Jezelf presenteren is een hele kunst. Via trainingen en hulp ervaar je vele eyeopeners en ontvang je ladingen tips & tricks. Toch ervaar ikzelf dat mijn brein die elevatorpitch vaak niet wil onthouden, dat ik de oneliner steeds irritanter ga vinden en dat de basistekst de lading niet echt dekt. Want ik doe te veel, kan te veel en vind te veel leuk. 

En dus ben ik altijd op zoek naar eigen wegen. Een paar daarvan wil ik met jullie delen. Het zijn geen oplossingen, ik bied wegen die je kunt bewandelen, experimenteel, zoekend, proberend. Maar een ding is me gaandeweg duidelijk geworden, blijf heel dicht bij jezelf en wees jezelf.’

Neem mee 1: 
Neem een voorwerp mee dat voor jou persoonlijk waarde heeft, maar niet al te emotioneel. Iets dat een herinnering in zich draagt, iets dat je doet denken aan een memorabel moment, iets dat je ogen steeds weer streelt, iets waar je als vanzelf om glimlacht, of zelfs iets dat je lelijk vindt maar toch niet weg kunt doen. 

Neem mee 2:
Neem een object mee dat nauw met je vak/beroep/bedrijf verbonden is. Dat mag direct: bijvoorbeeld een pen als schrijver, maar ook indirect zoals Teatske die een ei meeneemt.

Programma 24 juni
19.45 - 20.00 uur: ontvangst 

20.00 - 21.00 uur: workshop

21.00 - 22.30 uur: borrelen!

Locatie
Coffeemania onder station Overvecht.

Aanmelden
Meld je hier aan. Omdat we misschien met een maximaal aantal mensen op het terras te maken hebben en iedereen zich moet registreren, willen we graag op tijd weten hoeveel mensen komen. Daarom graag voor 17 juni  aanmelden. Stuur deze uitnodiging gerust ook door aan andere ondernemers. Hoe meer leden, hoe meer er te netwerken valt.

 

 

Locatie
Coffeemania, station Overvecht
Kosten
Gratis voor leden
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Documenten

Deel dit: