Activiteit

Ontmoet & Wandel: Vrijheid blijheid

woensdag 19 mei 2021   |   17:00 - 18:00 uur   |  

Ontmoet & Wandel is een dialoogserie waarbij jij online en offline kennis kan maken met je wijkgenoten. Het kennismaken gebeurt aan de hand van verschillende thema's waarover je in gesprek gaat. Het thema van deze Ontmoet & Wandel: Vrijheid bliijheid. Wat betekent vrijheid voor jou? Wordt je blij van vrijheid of krijg je keuzestress van te veel vrijheid? Hoe vrij voel jij je in je omgeving en in je buurt. Hoe ga jij om met vrijheid? Hoeveel vrijheid geef jij anderen en hoe geef jij je grenzen aan. Welke vrijheden vind je het belangrijkst? 

Je maakt eerst online kennis met alle deelnemers. Dat gebeurt via Zoom. Geef ook jouw voorkeuren aan, bijvoorbeeld hoe lang je wilt wandelen.

Na de kennismaken word je aan een wijkgenoot gekoppeld. Jullie gaan samen een wandeling maken. Tijdens de wandeling ga je verder in gesprek over het thema. Van ons krijg je een afspreekpunt, een mooie wandelroute en een aantal verdiepende vragen over het thema van deze Ontmoet & Wandel. De datum en het tijdstip van de wandeling spreek je zelf af.

Na de wandeling spreken we opnieuw online af. Dan hebben we het kort over de eventuele nieuwe inzichten die je tijdens de wandeling hebt opgedaan.

Ontmoet & Wandel is een initiatief van Wijkwijzer Noordoost Utrecht. Wijkbewoner Sjoerd van der Valk uit Wittevrouwen startte Ontmoet & Wandel onder het motto 'beter een goeie buur dan een verre vriend'.

Meld je aan

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk

Meld je aan