Activiteit

Kidsclub bij Buurtcentrum De Leeuw!

elke Woensdag   |   14:00 - 16:00 uur   |  

In April starten we in Buurtcentrum De Leeuw met een kidsclub op woensdagmiddag, voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Bij de kidsclub kunnen kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten, onder begeleiding van Lilith & Nikisha (sociaal jeugdmakelaars van DOCK). 

De kidsclub is een leuke manier om met andere kinderen in contact te komen, om creatief bezig te zijn en om kennis te maken met verschillende thema's en spelletjes. Deelname aan de Kidsclub is in principe gratis, wel kan er bij sommige activiteiten gevraagd worden om zelf materialen mee te nemen (bijv. een t-shirt, potjes etc.). 

Het huidige activiteitenprogramma loopt t/m 27 mei. Op de flyer onderaan deze pagina is te zien welke activiteiten we elke week gaan doen. Als er voldoende animo is gaan we in mei samen met de kinderen een nieuw activiteitenprogramma maken tot aan de zomervakantie.

Wij hebben er super veel zin in, jij ook!? Meld je dan snel aan bij Nikisha! Je kunt Nikisha appen via 0659935607 of mailen naar nkatsburg@dock.nl. Er kunnen max. 15 kinderen per keer meedoen aan de kidsclub. Laat daarom op tijd weten of je erbij bent.

 

Hopelijk zien we jou in April bij De Kidsclub! :)

 

NB. Vanwege corona en met de lente in aantocht, zullen we beginnen met activiteiten in de buitenlucht. Zodra het kan gaan we ook activiteiten doen in het buurtcentrum. 

Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 8 t/m 12 jaar
Datum wo 19 mei 2021
Gestart op
wo 7 april 2021
Beëindigd
wo 26 mei 2021
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
nkatsburg@dock.nl
Documenten